20782
Książka
W koszyku
Jedzenie pod wpływem emocji / Kamila Czepczor, Anna Brytek-Matera. - Warszawa : "Difin", cop. 2017. - 258 s. : il., rys. ; 24 cm.
(Engram)
Książka dotyczy psychospołecznego aspektu jedzenia pod wpływem emocji. Wyjaśnia, w jaki sposób jedzenie reguluje emocje i nastrój. Dowodzi, jak istotne dla prawidłowego funkcjonowania człowieka jest doświadczanie i radzenie sobie z własnymi emocjami, zwłaszcza w kontekście jedzenia. Przedstawia najnowsze badania z zakresu jedzenia emocjonalnego, jak również wyniki badań własnych.
Status dostępności:
Rawicz - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31344 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [223]-258.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej